S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. este societate cu răspundere limitată înfiinţată în baza Legii nr. 31/1990, republicată, cu un capital social de 25.000 RON.
S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. conform Legii 32/2000 a fost autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin Decizia nr.3963/2005 , să negocieze contracte de asigurare pe piaţa internă.
Broker de Asigurare = “Persoana juridică română sau străină, autorizată în condiţiile prezentei legi, care negociază pentru clienţii săi, persoane fizice sau juridice, asiguraţi ori potenţiali asiguraţi, încheierea contractelor de asigurare sau reasigurare şi acordă asistenţă pe durata derulării contractelor ori în legătură cu regularizarea daunelor, după caz.”
LEGEA 32/2000 privind societaţile de asigurare si supravegherea asigurărilor
S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. va ofera:
afacere proprie
atmosferă de lucru plăcută
implicarea financiară iniţială minimă
riscul dezvoltarii afacerii minim
un sistem de carieră interesant
şanse mari de avansare
câştiguri nelimitate.
 
 
 

NOUTATI

GARANTAT CEL MAI IEFTIN RCA!

CAMPION BROKER GARANTEAZA CEL MAI IEFTIN RCA DE PE PIATA !

TOATE OFERTELE INTR-UN SINGUR LOC!

NOI OFERIM ... DUMNEAVOASTRA ALEGETI!

ASIGURA-TE CA AI O CASA !

ASIGURAREA FACULTATIVA A LOCUINTEI LA PRRETUL CELEI OBLIGATORII !

Ce este asigurarea de locuinta obligatorie?
Este o asigurare imobiliara standard, de baza, impotriva dezastrelor naturale.
Polita de asigurare acopera pagubele provocate de unul dintre urmatoarele trei evenimente: inundatii, alunecari de teren si cutremure.
Politele de asigurare vor fi emise de o societate de asigurare nou infiintata numita Pool-ul Asiguratorilor Impotriva Dezastrelor (prescurtat PAID). Aceasta este o societate pe actiuni si are drept actionare 13 companii de asigurare private:
ASTRA Asigurari
CLAL Romania
GROUPAMA
ABC Asigurari
ARDAF
CARPATICA Asigurari
CERTASIG
CITY Insurance
CREDIT Europe Asigurari
EUROINS
GENERALI
GRAWE
UNIQA
Doar firmele care intra in actionariatul PAID au dreptul de a comercializa politele pentru asigurarea obligatorie de locuinta.
Asigurarile obligatorii sunt standard. In functie de materialele din care sunt construite, imobilele sunt impartite in doua tipuri: imobile de tip A si imobile de tip B.
Imobilele de tip A sunt constructii cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic.
Imobilele de tip B sunt constructii cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic.
Nu se poate alege un tip de asigurare sau altul. In functie de tipul locuintei este obligatorie incheierea politei de asigurare aferenta.
Persoanele care sunt proprietarele mai multor imobile trebuie sa incheie cate o polita de asigurare pentru fiecare imobil in parte.
Indiferent de valoarea imobilului,suma asigurata este de 20.000 EURO pentru imobilele de tip A,si respectiv 10.000 EURO pentru cele de tip B.
In completare se recomanda o asigurare de locuinta facultativa pentru ca intreaga valoare a imobilului sa fie acoperita.________________________________________
Rolul si necesitatea asigurarii de locuinta impotriva dezastrelor naturale

Calamitatile naturale precum inundatiile, alunecarile de teren sau cutremurele pun in pericol agoniseala de o viata a multor oameni. Acestea pot distruge complet o locuinta, un sat sau o regiune a tarii.

In cazul producerii unui dezastru natural, statul nu dispune de fondurile necesare pentru refacerea in totalitate a bunurilor distruse. Aceasta reforma este o masura sociala care are rolul de a oferi o protectie minima proprietarilor de locuinte din mediul rural si urban.

Datorita anomaliilor climatice si pagubelor provocate de inundatii, alunecari de teren si cutremure naturale care au avut loc in ultimul timp este de la sine inteleasa necesitatea unei asigurari impotriva dezastrelor naturale.

Producerea unui seism, precum cel din anul 1977, ar genera pagube estimate la peste 14 miliarde EURO.

Asigurarea locuintei impotriva dezastrelor naturale devine obligatorie pentru cele peste 8 milioane de imobile din Romania (prin legea 260/2008).

Acest sistem de protectie sociala este aplicat deja in alte 7 tari europene: Danemarca, Olanda, Franta, Belgia, Elvenia, Norvegia si Spania.

________________________________________
Cat costa asigurarea obligatorie?

Asigurarea obligatorie va costa 20 EURO/an pentru imobilele de tip A si 10 EURO/an pentru imobilele de tip B.

Persoane scutite: persoanele care beneficiaza de ajutor social vor fi scutite de plata primei de asigurare si primaria de care apartin va suporta costul asigurarii.

________________________________________
Sanctiuni

Aceasta asigurare va fi obligatorie, iar cine nu isi asigura locuinta impotriva dezastrelor naturale va fi sanctionat cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 RON.

TERMEN LIMITA DE INCHEIERE A ASIGURARII OBLIGATORIE A LOCUINTEI: 15 IULIE 2011.
RISCURI ACOPERITE:
1) CUTREMUR
2) ALUNECARE DE TEREN
3) INUNDATII DIN RAURI/PARAURI
4) INCENDIU
5) TRAZNET
6) EXPLOZIE
7) CADERI DE CORPURI
8) FENOMENE ATMOSFERICE
9) FURT
10) VANDALISM
11) APA DE CONDUCTÃ
12) AVALANŞÃ
13) GREUTATEA STRATULUI DE ZÃPADÃ
14) CÃDERE DE CORPURI
15) IZBIRE DE CÃTRE AUTOVEHICULE
16) BUNURILE DIN LOCUINTA (in limita a 10% din valoarea imobilului)

PRET : 20 EURO , SUMA ASIGURATA : 20 000 EURO + 2 000 EURO BUNURILE

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one