S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. este societate cu răspundere limitată înfiinţată în baza Legii nr. 31/1990, republicată, cu un capital social de 25.000 RON.
S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. conform Legii 32/2000 a fost autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin Decizia nr.3963/2005 , să negocieze contracte de asigurare pe piaţa internă.
Broker de Asigurare = “Persoana juridică română sau străină, autorizată în condiţiile prezentei legi, care negociază pentru clienţii săi, persoane fizice sau juridice, asiguraţi ori potenţiali asiguraţi, încheierea contractelor de asigurare sau reasigurare şi acordă asistenţă pe durata derulării contractelor ori în legătură cu regularizarea daunelor, după caz.”
LEGEA 32/2000 privind societaţile de asigurare si supravegherea asigurărilor
S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. va ofera:
afacere proprie
atmosferă de lucru plăcută
implicarea financiară iniţială minimă
riscul dezvoltarii afacerii minim
un sistem de carieră interesant
şanse mari de avansare
câştiguri nelimitate.
 
 
 

PRESA

Campionii de la CAMPION Broker au fost premiati sambata seara la Targu Mures
Eforturile depuse in cursul anului 2010 de catre echipa CAMPION Broker au fost rasplatite cu prilejul Galei CAMPION - Editia 2011, desfasurata sambata, 19 februarie a.c., la Hotel BUSINESS din Targu Mures.

"Vreau sa incep prin a va multumi voua, tuturor celor prezenti aici, in aceasta seara, pentru ca ati facut astfel incat CAMPION Broker sa existe. Atat administratiile locale si centrala, cat si forta de vanzare merita intreaga noastra apreciere. De asemenea, multumiri deosebite merg si catre partenerii nostri din companiile de asigurari pentru sprijinul acordat", a declarat, in deschiderea Galei, Octavian TATOMIRESCU, Director General al CAMPION Broker.

Gala a demarat prin acordarea de distinctii reprezentantilor companiilor de asigurari partenere, prezenti la eveniment. Multumiri pentru buna colaborare au primit, din partea CAMPION Broker, companiile ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, ARDAF, ASTRA Aasigurari, BCR Asigurari, EUREKO, EUROINS, GENERALI, GROUPAMA si OMNIASIG. De asemenea, Cabinetul de Avocatura Catalin DANCU si compania Media XPRIMM, pentru sprijinul pe care l-au acordat CAMPION Broker in incercarea sa de a se plasa intre competitorii din topul companiilor de profil.

De asemenea, in cadrul Galei CAMPION Broker au fost premiati cei mai performanti membri ai retelei si au fost oferite distinctii pentru cele mai bune administratii locale, pentru echipa administratiei centrale, cei mai buni manageri in ascensiune, cele mai importante realizari cu echipa si cei mai buni vanzatori - vanzari personale.

Totodata, au fost oferite doua premii care au devenit traditionale pentru echipa CAMPION Broker.

Primul dintre ele este Premiul pentru Fair - Play, oferit in acest an Simonei CRETU, Director Economic al companiei.
"Premiul pentru Fair - Play este unul deosebit de valoros in compania noastra. Suntem cu totii persoane cu valori morale solide, pentru care bunatatea si sprijinul acordat neconditionat sunt extrem de importante", a declarat Dana TATOMIRESCU, Director General Adjunct al CAMPION Broker.

Cel de-al doilea si, in acelasi timp, cel mai asteptat premiu al serii, acordat pentru Brokerul Anului, a fost adjudecat de George CONSTANTINESCU, reprezentantul CAMPION Broker la Turda.

Echipa XPRIMM TV a fost prezenta la Gala CAMPION Broker - Editia 2011 si a realizat interviuri cu partenerii si premiantii acestui eveniment.

Gala Premiilor CAMPION - Editia 2011

Maine seara, Hotelul BUSINESS din Targu Mures va fi gazda Galei Premiilor CAMPION - Editia 2011, organizata de CAMPION Broker de Asigurare. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Media XPRIMM, ceremonia de decernare a premiilor fiind prezentata de Sergiu COSTACHE, Presedintele companiei.

In cadrul evenimentului, CAMPION Broker, una dintre cele mai dinamice companii de profil de pe piata romaneasca de asigurari isi va premia cei mai performanti agenti din reteaua propie de distributie, persoane care in 2010 au obtinut rezultate deosebite.

La Gala Premiilor CAMPION vor participa aproximativ 150 de invitati, printre acestia aflandu-se si reprezentanti ai companiilor partenere CAMPION Broker: ASTRA Asigurari, ARDAF, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, BCR Asigurari, OMNIASIG, EUROINS, EUREKO, GROUPAMA si GENERALI Asigurari.

De la un an la altul, CAMPION Broker a crescut pe piata romaneasca de asigurari, astfel incat, anul trecut, cu prilejul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, CAMPION Broker si-a adjudecat 11 locuri judetene, dintre care 6 locuri pe podium, la categoria premiilor regionale revenindu-i locul I pe Regiunea Sud-Muntenia.

sursa: http://www.1asig.ro/Gala-Premiilor-CAMPION-Editia-2011-articol-2,3,100-41072.htm
Brokerii mureşeni apreciaţi la Gala Premiilor Campion
Sala de evenimente a Business Hotel din Târgu-Mureş a găzduit sâmbătă, 19 februarie, cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor Campion, eveniment organizat de Campion Broker de Asigurare, una dintre cele mai dinamice companii de profil de pe piaţa româneasca de asigurări. În cadrul manifestării au fost distinşi cu diplome de excelenţă reprezentanţi ai companiilor partenere Allianz Ţiriac Asigurări, Ardaf, Astra Asigurări, BCR Asigurări, Eureko, Euroins, Generali Asigurări, Groupama, Omniasig, precum şi cele mai performante administraţii locale, cele mai bune echipe şi cei mai buni brokeri Campion.
Totodată, brokerii Campion din judeţul Mureş au fost distinşi cu trei premii, două dintre acestea fiind obţinute de Adela Pintea din Târgu-Mureş, locul şase la categoria manageri în ascensiune şi locul opt la categoria administraţii locale, în timp ce la categoria vânzări personale Ioan Moldovan din Reghin s-a clasat pe poziţia a şasea a ierarhiei. “Aceste premii reprezintă unul dintre cele mai importante recunoaşteri ale carierei mele. M-am alăturat echipei Campion Broker de Asigurare deoarece împărtăşim aceleaşi valori: curaj, perseverenţă şi respect. Câştigarea acestor premii nu ar fi fost posibilă fără sprijinul echipei minunate care mi-a fost mereu alături, societăţilor de asigurare care au avut încredere în valorile noastre, directorului de structuri Florin Taloş, care ne-a oferit tot spijinul şi desigur directorului general Octavian Tatomirescu care ne-a insuflat spiritul de campion”, a declarat Adela Pintea, administrator local Campion Broker de Asigurare Târgu-Mureş.

sursa: http://www.zi-de-zi.ro/detalii-articol/article/brokerii-mureseni-apreciati-la-gala-premiilor-campion.html

CAMPION BROKER, BILANT 2009

In acest an Campion Broker de Asigurare va aniversa trei ani de viata activa pe piata intermedierilor in asigurari. Trei ani de viata care pot fi caracterizati printr-o dinamica extraordinara, dinamica care se datoreaza managementului deosebit de profesionist cat si oamenilor care formeaza familia Campion, oameni care au gasit in Campion Broker de Asigurare mediul aproape ideal de manifestare.
Pe 31 martie 2010 a avut loc Gala premiilor pietei de asigurari pe anul 2009. Daca la gala anterioara numele de Campion Broker era total necunoscut, la aceasta gala s-a numarat printre laureati, astfel:

Locul 1 - Judeţul PRAHOVA

Locul 2 - Judeţul ARAD
Locul 2 - Judeţul MURES

Locul 3 - Judeţul CARAS-SEVERIN
Locul 3 - Judeţul DAMBOVITA
Locul 3 - Judeţul VALCEA

Locul 4 - Judeţul ARGES
Locul 4 - Judeţul CALARASI
Locul 4 - Judeţul OLT
Locul 4 - Judeţul TELEORMAN

Locul 5 - Judeţul VRANCEA

Locul 1 - Regiunea SUD-MUNTENIA
Campion Broker de Asigurare SRL, va organiza sâmbătă, 23 octombrie, la sala de conferinţe a hotelului Business din Târgu-Mures, Conferinţa Naţională a Administratorilor Locali. “Cu această ocazie, domnul director Octavian Tatomirescu a pregătit participanţilor traininguri de specializare pe vânzări, promovare, comunicare şi recrutare, precum şi întâlniri şi dezbateri cu cele mai importante firme de asigurare din ţară şi din Europa. De asemenea, se vor dezbate aspecte privind asigurările obligatorii şi facultative de locuinţe, modificările legislative din domeniu precum şi tendinţe şi statistici privind piaţa financiară”, a declarat ec. Adela Pintea, administratorul Campion Broker de Asigurare SRL Târgu-Mureş.
Potrivit acesteia, societatea Campion Broker de Asigurare SRL este specializata pe intermedierea produselor de asigurare, reasigurare, economisire şi investiţii, lucrând cu peste 20 de societăţi naţionale şi internaţionale. “În acest sens, nu suntem interesaţi în vânzarea unui produs anume sau promovarea unei societăţi, ci ne focusăm spre client, identificându-i nevoile şi venind cu cele mai bune produse care i se potrivesc”, a explicat ec. Adela Pintea.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/detalii-articol/article/dezbateri-despre-asigurarile-de-locuinte-la-business-hotel.html
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one